Navarro ha comparegut a la seu del PSC. (Foto: ACN)
Navarro creu que Mas ha d'explicar el seu programa de govern. (Foto: ACN)
Barcelona

Navarro repta Mas a sotmetre's a una qüestió de confiança per concretar un govern d'unitat

El primer secretari del PSC ha instat el president de la Generalitat a sotmetre's a una qüestió de confiança al Parlament per exposar el seu programa i veure quins suports té de cara al govern d'unitat nacional que planteja.

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha instat el president de la Generalitat, Artur Mas, a sotmetre's a una qüestió de confiança al Parlament per exposar el seu programa i veure quins suports té de cara al govern d'unitat nacional que planteja. Navarro ha respost d'aquesta manera a l'oferta que divendres va fer Mas perquè ERC i els socialistes entrin a l'executiu davant la situació "difícil" de Catalunya.

"Quan es parla d'un govern de coalició, cal parlar de continguts", ha defensat Navarro en una roda de premsa a la seu del carrer Nicaragua. "Si la situació és greu, és lògic que els partits es posin d'acord en uns principis bàsics per a un govern d'unitat nacional com vam proposar després de les eleccions", ha afegit el primer secretari socialista.

Navarro ha reiterat quines són les condicions perquè el PSC s'afegeixi al govern: un "canvi de rumb" en les polítiques socials i econòmiques, més mesures per crear llocs de treball i que es convoqui una consulta d'autodeterminació "legal i acordada" amb el govern espanyol.

ERC, per la seva banda, ha exigit com a condició que es posi data i pregunta a la consulta independentista.
Anar al contingut