Madrid

Madrid es personarà com a acusació particular si es demostra irresponsabilitat en la festa de Halloween

L'empresa organitzadora assegura que la festa complia totes les normes de seguretat i que l'aforament no sobrepassava el màxim permès. Les dues noies ferides continuen ingressades en estat crític.

RedaccióActualitzat
Les dues noies que van quedar ferides a causa de l'allau humana que hi va haver la matinada de dijous en una macrofesta a Madrid continuen en estat crític. La investigació judicial i policial que hi ha en marxa haurà de determinar si durant la festa de Halloween al pavelló municipal Madrid Arena, en què hi van morir tres joves de 18 anys, va complir totes les mesures de seguretat.

L'Ajuntament de Madrid ha dit que col.labora amb la investigació i ja ha avançat que es personarà com a acusació particular si el jutge determina que l'empresa organitzadora té algun tipus de responsabilitat en el sinistre mortal.

La investigació haurà de determinar les causes de la tragèdia que va provocar la mort de tres noies de 18 anys. Se sap que el recinte, propietat de l'Ajuntament madrileny, era ple a vessar i que probablement el llançament d'un coet o una bengala va provocar l'allau humana.

El consistori madrileny ha assegurat que l'empresa tenia tots els papers en regla. Però alguns joves van assegurar que no hi va haver cap control per accedir al recinte i que una vegada a dins no s'hi podia caminar.

Diviertt, l'empresa organitzadora que va llogar el recinte, va assegurar que la festa complia totes les normes de seguretat i que l'aforament, de 10.000 persones, no sobrepassava el màxim permès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut