Madrid

L'Eurovegas s'instal·larà a Alcorcón, segons el portaveu socialista madrileny, Tomás Gómez

El portaveu del PSM a Madrid ha dit que el magnat Sheldon Adelson i Esperanza Aguirre haurien acordat que el macrocomplex d'oci vagi a Alcorcón. No obstant, Las Vegas Sands ha assegurat que encara no ha pres cap decisió sobre la ubicació final i que manté el calendari previst.

RedaccióActualitzat
El portaveu dels socialistes madrilenys a l'Assemblea de Madrid, Tomás Gómez, ha assegurat que la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, ha tancat un acord amb el magnat nord-americà Sheldon Adelson perquè el complex Eurovegas s'instal·li a Alcorcón, a Madrid, i no a Barcelona. Així ho ha afirmat Gómez en roda de premsa a l'Assemblea de Madrid, on ha assegurat que aquest anunci és la carta que es guarda Aguirre per al debat sobre l'estat de la regió que se celebrarà la setmana que ve, amb la finalitat que "no es parli d'altres coses".

Segons Gómez, l'executiu d'Aguirre ha tancat un acord amb Adelson, que està "paralitzat al Ministeri de Treball", i ha precisat que el pacte portaria Eurovegas als terrenys oferts per la Comunitat de Madrid al municipi d'Alcorcón.

Las Vegas Sands diu que encara no n'han decidit la ubicació

Las Vegas Sands, però, ha assegurat que encara no ha pres cap decisió sobre quina ciutat acollirà el macrocomplex d'oci i congressos. Fonts properes de la companyia, segons l'agència de notícies EFE, han reiterat que el calendari marcat per l'empresa per fer oficial la ubicació final de l'Eurovegas es manté tal com estava previst.

El 24 d'agost, Aguirre ja va insinuar que Madrid es quedaria Eurovegas quan a preguntes dels periodistes sobre la decisió final pel que fa al macrocomplex d'oci la presidenta de la Comunitat va dir: "No puc dir res, mirin la meva cara", tot dibuixant un enigmàtic somriure.

A la Generalitat no li consta cap decisió

El portaveu del govern s'ha remès al desmentiment que Las Vegas Sands ha fet de la notícia. En la roda de premsa posterior a la reunió del govern, el portaveu, Francesc Homs, ha assegurat que "entre el que pugui dir el cap de l'oposició a Madrid i la mateixa empresa, que és qui ha de prendre la decisió, suposo que ha de valer el que diu l'empresa", i de seguida ha matisat i ha afegit: "Vaja, n'estic convençut".

El portaveu català també ha afirmat que, si bé el de l'Eurovegas és el projecte més mediàtic dels que té entre mans la Generalitat, no és l'únic i, en qualsevol cas, l'executiu té en aquests moments altra feina.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut