Web Promobilletes
Web Promobilletes
Barcelona

El web "promobilletes.com", que oferia targetes T-10 a preu reduït, ha deixat de funcionar després d'una reunió amb l'ATM

El web "promobilletes.com", ideat per dos enginyers de la Universitat Politècnica de Catalunya per vendre targetes de transport T-10 a preu reduït, ha deixat de funcionar avui després d'una reunió que han mantingut els seus dos promotors amb els responsables de l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM). Fonts de l'ATM han confirmat que els dos enginyers, Daniel Martínez i Guillem Mateos, han tingut avui una reunió amb els responsables de l'organisme del transport metropolità, però s'han negat a explicar-ne el contingut.

RedaccióActualitzat
Tampoc no han respost al telèfon al llarg del dia els impulsors del web, que aquesta tarda havia substituït les seves ofertes de targetes a preu reduït per un missatge que diu: "Estem resolent uns temes. Treballem per tornar a estar amb vosaltres aviat. Des d'ara, gràcies per la vostra comprensió."

El web oferia fins a aquest matí les targetes integrades de transport T-10 a preus rebaixats, fins i tot amb 50% de rebaixa, perquè buscava patrocinadors que inclouen publicitat en enviar-les als usuaris que les compren.

En conèixer l'existència d'aquesta web, l'Autoritat Metropolitana del Transport va convocar-ne els responsables a una reunió que s'ha celebrat avui i va anunciar que estava estudiant la legalitat de la iniciativa.

Els dos enginyers, Daniel Martínez i Guillem Mateos, adquirien com a usuaris les targetes a preu normal i les enviaven per correu postal a la direcció que el comprador indicava, el qual les rebien en dos o tres dies.

Els preus més reduïts s'aconseguien perquè una empresa patrocinava una part del preu del bitllet a canvi d'adjuntar publicitat en l'enviament dels títols.

Daniel Martínez va explicar dilluns passat que havien venut 100 targetes rebaixades de preu a través del seu web i que l'Autoritat Metropolitana del Transport els havia citat per avui a una reunió a la qual acudirien acompanyats del seu advocat, que els havia confirmat la legalitat de la seva iniciativa.

L'enginyer va assegurar que moltes empreses s'havien interessat a patrocinar els títols de transport i que a causa de l'èxit de l'operació trigarien uns dies a poder enviar els més de 100 títols multiviatge que havien venut.


Anar al contingut