Els nens de 6 i 2 anys desapareguts a Còrdova (Foto: EFE)
Els nens de 6 i 2 anys desapareguts a Còrdova (Foto: EFE)
Còrdova

La policia centra la recerca dels dos nens de Còrdova en les contradiccions del pare

La policia continua buscant pistes sobre la desaparició de dos germans, de dos i sis anys, dissabte passat a Còrdova. De moment, no hi ha cap pista concloent i tota la investigació se centra en l'entorn del pare dels nens, ja que s'han detectat algunes contradiccions en la seva declaració.

RedaccióActualitzat
La policia ha desprecintat la casa dels avis paterns dels nens, on se'ls va veure per últim cop. Es tracta d'una propietat de 6.000 metres quadrats que ha estat inspeccionada per aire i per terra amb gossos de rastreig sense que s'hi hagi localitzat cap prova. Ahir mateix es confirmava que les restes òssies trobades a la finca entre les cendres d'una foguera són d'origen animal.

Avui també s'ha suspès temporalment el rastreig del riu Guadalquivir sense que s'hagi trobat cap pista dels menors desapareguts. Tota la investigació se centra ara en les contradiccions de la declaració del pare quan va denunciar que els seus fills, de 6 i 2 anys, havien desaparegut mentre jugaven en un parc.

I és que no s'ha trobat cap testimoni que confirmi haver-los vist. El pare també va assegurar que va trucar a la policia pel mòbil per denunciar els fets des del mateix parc. S'ha comprovat, però, que la trucada es va fer des de casa dels seus pares. Per això, ara s'analitza el registre de trucades i missatges del seu mòbil des de dies abans que anés a buscar els seus fills a casa de la l'exdona, a Huelva, un dia abans de la desaparició.
Anar al contingut