Imatge d'arxiu d'Óscar Sánchez
Imatge d'arxiu d'Óscar Sánchez, el català empresonat a Itàlia per narcotràfic
Nàpols

La justícia italiana denega la llibertat del veí de Montgat empresonat per narcotràfic

La justícia italiana ha denegat la llibertat d'Óscar Sánchez, el veí de Montgat empresonat a Nàpols per un delicte de narcotràfic. La jutge no ha acceptat les proves exculpatòries presentades pel seu advocat d'ofici. Ara cal esperar si el tribunal napolità dóna més credibilitat a la fiscalia espanyola, que també ha enviat tota la documentació que demostra que l'Óscar és a la presó per una confusió. L'home a qui busquen és un narcotraficant detingut a les Canàries i no pas Óscar Sánchez.

Actualitzat
D'altra banda, en el segon judici que tenia pendent Óscar Sánchez per associació mafiosa, el jutge ha dictat la posada en llibertat perquè aquest procediment es va dur a terme sense l'autorització de l'Audiència Nacional.

L'Óscar Sánchez ja fa un any que està empresonat a Itàlia després de ser condemnat a 14 anys de presó. Les autoritats italianes el van acusar de ser un narcotraficant que portava cocaïna entre Espanya i Itàlia. La policia espanyola va poder trobar el presumpte narcotràficant, empresonat a les Canàries, que hauria robat la identitat d'Óscar Sánchez per cometre delictes.
Anar al contingut