Wakaso va esclatar després del partit contra el Montpeller.
Futbol

Wakaso participa en l'entrenament de l'Espanyol i el dimecres decidirà si deixa el club

El morbo de l'últim entrenament de l'Espanyol era saber si Wakaso Mubarak hi prendria part. El ghanès, finalment, hi ha participat, però la seva continuitat encara no està segellada. El club i el jugador tindran una reunió dimecres per decidir si Wakaso continua a l'equip o si és traspassat.

Actualitzat
El morbo de l'últim entrenament de l'Espanyol era saber si Wakaso Mubarak hi prendria part. El ghanès finalment ha participat a la sessió, però la seva continuitat encara no està segellada. Club i jugador mantindran una reunió el dimecres per decidir si Wakaso es queda a l'equip o si és traspassat.
 
Wakaso ha reclamat una millora de contracte a l'Espanyol davant l'interès del Rubin Kazan pels seus serveis. Jugador i club s'han donat una treva de 48 hores i el dimecres hi haurà una reunió que podria ser definitiva: si el club pot plantejar una millora que satisfagui al jugador, Wakaso continuarà. Si no, podria marxar a l'equip rus a canvi d'uns 6 milions d'euros, quantitat força superior al mig milió d'euros que va pagar per ell l'Espanyol al Vila-real ara fa just un any.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut