Atletisme

Un atleta pateix una brutal caiguda després de guanyar una cursa

El Campionat de Madrid de pista coberta va tenir un protagonista inesperat. El triomf de José María M.en la seva semifinal dels 60 metres llisos duia un premi enverinat

Redacció Esport3Actualitzat

L'esport és salut. Això ho sap tothom. Però quan es practica al límit es corren certs riscos, com els que va viure un atleta madrileny. Després d'onze anys sense competir, José María M. tornava a disputar una prova de 60 metres llisos en pista coberta. Tot i que la sortida no va ser bona, ben aviat va anar agafant velocitat i va acabar superant tots els rivals. El problema va arribar després, ja que amb tanta embranzida es va quedar sense espai per a la frenada. L'impacte podia ser estrepitós, però va trobar una alternativa.

"Quan estava a punt d'estavellar-me vaig veure un forat sota el llençol publicitari. Em vaig posar recte i vaig passar-hi com vaig poder. La caiguda va ser de dos metres, a una velocitat considerable."

Mulé, l'atleta volador d'aterratges arriscats
L'atleta volador (José María M.)
 

La cursa va tenir lloc el passat mes de febrer, però no ha estat fins aquest dijous que s'ha sabut la notícia de la caiguda. El vídeo s'ha viralitzat a les xarxes socials i l'atleta del CA Alcorcón ha rememorat un d'aquells moments que no s'obliden mai.

"La primera cosa que vaig fer va ser preguntar si havia guanyat. Em van confirmar que sí, la caiguda havia valgut la pena."

La victòria del veterà velocista d'Alcorcón a la seva sèrie no li va permetre classificar-se per a la final del Campionat de Madrid. De ben segur que ho tornarà a intentar l'any que ve, amb la seguretat que, de tots els participants, l'atleta volador serà el més expert en aterratges d'emergència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut