L'Espanyol ha guanyat l'Athletic a domicili (@athleticclub)

Victòria clau de l'Espanyol contra l'Athletic Club per assegurar la categoria (1-2)

L'equip blanc-i-blau s'ha endut la victòria (1-2) en un dels camps més difícils, el de l'Athletic Club, gràcies a una segona part molt inspirada

Pas de gegant de l'Espanyol per assegurar la categoria a la Lliga Iberdrola. L'equip blanc-i-blau s'ha endut la victòria (1-2) en un dels camps més difícils, el de l'Athletic Club, gràcies a una segona part molt inspirada.

Anna Torrodà ha obert el marcador en el minut 56, amb un llançament molt precís de falta directa. L'Espanyol ha frenat amb solvència la previsible reacció local, i en el 85 ha sentenciat amb una jugada personal d'Eli del Estal, que marca sense angle després de salvar la sortida de la portera de l'Athletic.

En el temps afegit, l'equip basc ha reduït distàncies en una rematada de prop de Marta Perea, però la victòria no ha perillat. L'Espanyol ja suma 28 punts, deu per sobre de la zona de descens.