La selecció de Veneçuela s'ha entrenat aquest dissabte a la tarda en terres gironines per preparar el partit amistós contra Catalunya del proper dilluns
Futbol

Veneçuela s'entrena a Girona per disputar l'amistós contra Catalunya

Després de guanyar l'Argentina, el combinat veneçolà s'ha desplaçat a terres catalanes per disputar dilluns el partit amistós contra Catalunya

Actualitzat

Messi pot donar fe del potencial de la selecció de Veneçuela, que, després de guanyar l'Argentina per 1 a 3, s'enfrontarà dilluns amb Catalunya en un partit que oferirà en directe TV3 (a les 21.00). El combinat sud-americà, amb l'espanyolista Roberto Rosales i el central del Nàstic Mikel Villanueva, ja està concentrat en terres gironines.

Aquest dissabte, sessió d'entrenament de recuperació en les instal·lacions del club de golf de Torremirona. Ni el seleccionador, Rafael Dudamel, ni els futbolistes es refien de Catalunya. Rosales, en declaracions a TV3, ho ha deixat ben clar:

"És un gran rival per treballar i plasmar la nostra filosofia i arribar a la Copa Amèrica molt bé, amb les idees ben clares."

Anar al contingut