Van der Poel no ha tingut rival en l'esprint de la tercera etapa del Tour de Suïssa (@tds)
Ciclisme

Van der Poel repeteix a Suïssa i es posa líder

El campió dels Països Baixos, Mathieu van der Poel, ha guanyat la segona etapa consecutiva al Tour de Suïssa i gràcies a les bonificacions s'ha situat líder de la classificació general. Igual que ahir, Julien Alaphilippe ha quedat a un segon del liderat.

Arcadi AlibésActualitzat

La tercera etapa de la Volta a Suïssa ha tingut un final molt mogut, amb atacs constants de diversos corredors en els últims quilòmetres. Primer ho ha provat el campió del món, Julien Alaphilippe, i després l'asturià del Movistar Iván García Cortina, que ha estat atrapat pel grup principal un cop passada la pancarta de l'últim quilòmetre.

A l'hora de l'esprint, Mathieu van der Poel ha imposat la seva potència i ha superat clarament els francesos Christian Laporte i Julien Alaphilippe. En quarta posició ha entrat Michael Matthews, que era el principal favorit per guanyar aquesta etapa.

Gràcies als 10 segons de bonificació per la victòira, Van der Poel s'ha situat com a nou líder de la prova, desbancant el suís Stefan Küng. Per segon dia consecutiu, Alaphilippe s'ha quedat a un segon del maillot de líder.

L'etapa de demà té un coll de segona categoria a 10 km de l'arribada i el campió del món intentarà assaltar el liderat per tercer dia consecutiu. Els últims quilòmetres es podran veure en directe per Esport3, a partir de les 15.40.