Lliga de Campions

Valverde: "Sabem que l'Slavia és l'equip que més corre de la competició"

En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimarts al Camp Nou, el tècnic del Barça ha avisat que tot i que l'Slavia és el cuer, el record del partit de Praga els obligarà a estar en alerta

Actualitzat

Encara amb la ferida oberta per la derrota de dissabte al camp del Llevant, el Barça encara el partit contra l'Slavia amb l'obligació de guanyar per evitar generar més dubtes i per deixar ben pla el camí cap als vuitens de final de la Lliga de Campions. En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimarts al Camp Nou, Ernesto Valverde ha avisat que tot i que l'Slavia és el cuer, el record del partit de Praga els obligarà a estar en alerta.

"Sabem que l'Slavia és l'equip que més corre de la competició, sabem que li posa molt ritme als partits i també és veritat que venim de jugar un partit aquest diumenge contra un rival que fa que els partits siguin d'un ritme molt alt. Nosaltres estem acostumats a jugar a aquest ritme i sabem que és una de les fortaleses de l'Slavia i en un moment determinat tenen un gran desplegament en atac i que es replega bé en defensa i és difícil sorprendre'ls."

Valverde ha assumit la seva responsabilitat per la derrota contra el Llevant al Ciutat de València i ha admès que han de millorar tant en l'aspecte individual com col·lectiu.

"Sempre es mira cap a l'entrenador quan es perd. Ho assumeixo. Dissabte no vam estar bé als primers 15 minuts, no teníem el joc i quan el vam tenir, el vam perdre massa fàcil. No vam poder sortir de la pressió. No vam estar massa bé. Hem de millorar en general, des del punt de vista col·lectiu. D'errors individuals sempre n'hi ha. Es tracta de generar unes pautes perquè els errors individuals no et penalitzin molt."

El tècnic blaugrana ha admès que no descarta canviar el sistema de joc perquè és una de les opcions que té per trobar solucions.

"La possibilitat de canviar de sistema sempre hi és. Dins de les possibilitats que tenim, hem de buscar solucions. Al final som un equip que necessitem gent a dins per arribar amb la pilota a dalt, a vegades ens costa mirar l'última passada o la que trenca línies."

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut