Barça

Valverde: "Els grans jugadors sempre s'acaben entenent"

El tècnic blaugrana es desfà en elogis cap als seus jugadors i destaca especialment el partit que ha disputat el trident format per Griezmann, Messi i Suárez a Ipurua

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut a la sala de premsa de l'estadi d'Ipurua amb un somriure a la cara i és que el bon joc que han ofert els seus homes davant l'Eibar bé el mereixia.

"L'Eibar pressiona molt i no et deixa jugar amb comoditat. Aquí es pateix molt, t'obliguen a estar molt atents a defensar bé els centres laterals, a buscar solucions amb pilotes llargues"

 

La sintonia exhibida entre Griezmann, Messi i Suárez, que, a part de marcar, han estat un malson per al porter del conjunt basc durant tot el partit, també l'ha destacat l'entrenador del Barça.

"És una qüestió de temps que Griezmann es vagi adaptant als seus dos companys. Els grans jugadors sempre s'acaben entenent"

 

Pel que fa a l'ajornament del "Clàssic" arran de les mobilitzacions per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem contra els processats per l'1-O i quan encara no s'ha trobat una nova data, Valverde ha estat força clar:

"Sembla que no està de moda posar-se d'acord en política. Espero que en això sí"

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut