Futbol

Valdés i Pedro centren l'atenció en l'inici de la concentració de la selecció espanyola per al Mundial

Acabada la Lliga i la Champions, toca concentrar-se ja en la preparació per al Mundial de Sud-àfrica. Hi ha seleccions que ja fa dies que estan concentrades i aquest dilluns ha estat el torn de l'espanyola. A primera hora del matí han començat a arribar a Madrid els internacionals de Vicente del Bosque. 23 jugadors en total, 8 d'ells del Barça. Bona part de l'atenció l'han centrada dues de les cares noves: Víctor Valdés i Pedro Rodríguez. A la tarda, sessió d'entrenament on s'ha deixat veure Cesc Fàbregas.

Actualitzat
La concentració per al Mundial de Sud-àfrica ha començat des de la muntanya, just al darrere d'unes tanques. Només d'aquesta manera hem pogut veure com Víctor Valdés i Pedro Rodríguez, les dues últimes incorporacions blaugrana al combinat de Del Bosque, arribaven a la seu de la Federació Espanyola. Una estona abans hi havia arribat David Villa, que era felicitat pel seu recent fitxatge pel Barça.

Tots els internacionals, amb el vestit oficial, s'han anat situant davant de la premsa gràfica per immortalitzar el moment. Els alts anaven al darrere, així que Piqué i Fernando Llorente feien broma amb Valdés, a qui col·locaven a primera fila. La instantània s'ha materialitzat quan ha arribat el príncep Felip. Ha estat breu. A continuació s'ha acomiadat dels futbolistes. El següent acte era l'entrega dels ordes del mèrit esportiu a Zubizarreta, Casillas i Raúl González.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut