Mundial

Valdés i Pedro, les grans novetats de la convocatòria de Del Bosque

Vicente del Bosque ha donat la llista dels 23 convocats per al Mundial de Sud-àfrica. A més de confirmar-se els pronòstics, també hi ha hagut sorpreses. La més gran, Víctor Valdés, que ha estat convocat per primera vegada en detriment de Diego López. L'altra novetat destacada també té color blaugrana; es tracta del canari Pedro. Amb aquestes dues inclusions, el Barça es converteix en l'equip que aporta més jugadors a la llista del Mundial, set en total, sense comptar Villa, el nou fitxatge de l'equip (Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta i Pedro).

Actualitzat
La selecció més blaugrana

Víctor Valdés havia de viure el Mundial com a comentarista de Televisa. Era un dels fitxatges estrella d'aquest canal mexicà. Del Bosque, finalment, l'ha acabat convocant, i atenció perquè no deixa clar si serà Casillas, Reina o Valdés el porter titular. L'única convocatòria de Valdés amb la selecció espanyola va ser l'any 2005, amb Luis Aragonés a la banqueta, per la lesió de Casillas en un amistós contra l'Uruguai. No va jugar cap minut. Tres mesos després va participar en unes jornades de convivència. Han passat gairebé cinc anys sense saber res més de la "roja". Potser per això, al porter del Barça, el Zamora de l'última Lliga, li ha arribat la notícia als 28 anys, quan era fora, de vacances. Ni hi comptava.

L'altre debutant blaugrana de la llista és Pedro Rodríguez. Va jugar el Mundialet de Clubs, i ara jugarà el Mundial de seleccions. Un gran premi a una temporada extraordinària. El jugador canari s'ha assabentat de la notícia per la ràdio i ho ha celebrat amb la seva gent a Tenerife. Brindis pel nou èxit de Pedro als 22 anys. Amb Espanya a Sud-àfrica també hi haurà els campions d'Europa Xavi, Iniesta i Puyol, i els últimament habituals Piqué i Busquets. En total, seran vuit blaugranes, comptant David Villa, i nou si Cesc acaba fitxant pel Barça.

La llista completa és la següent:

Porters
Iker Casillas (Reial Madrid)
José Manuel Reina (Liverpool)
Víctor Valdés (FC Barcelona)

Defenses
Raúl Albiol (Reial Madrid)
Álvaro Arbeloa (Reial Madrid)
Joan Capdevila (Vila-real)
Carlos Marchena (València)
Gerard Piqué (FC Barcelona)
Carles Puyol (FC Barcelona)
Sergio Ramos (Reial Madrid)

Migcampistes
Xabi Alonso (Reial Madrid)
Sergio Busquets (FC Barcelona)
Cesc Fàbregas (Arsenal)
Andrés Iniesta (FC Barcelona)
Javi Martínez (Athletic Club)
Xavi Hernández (FC Barcelona)

Davanters
David Jiménez Silva (València)
Jesús Navas (Sevilla)
Juan Manuel Mata (València)
Pedro Rodríguez (FC Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Club)
Fernando Torres (Liverpool)
David Villa (FC Barcelona)
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut