Xavi, Luis Enrique i Guardiola han acompanyat Juan Carlos Unzué
Xavi, Luis Enrique i Guardiola han acompanyat Juan Carlos Unzué
BARÇA

Unzué: "Les vaques sagrades són imprescindibles"

L'exjugador del FC Barcelona ha coincidit amb Xavi, Luis Enrique i Guardiola en la presentació d'un documental sobre l'ELA

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi, Luis Enrique i Guardiola han acompanyat Juan Carlos Unzué en la presentació d'un documental sobre l'ELA i la seva experiència amb aquesta malaltia. L'exporter del FC Barcelona s'ha mostrat molt il·lusionat amb el projecte i espera que "amb la difusió que estem fent de la malaltia perquè la gent la conegui, els polítics també s'impliquin i prenguin mesures perquè els que la patim i els que la patiran tinguin una vida el més digna possible".

En la presentació, Unzué ha parlat també de diversos aspectes de l'actualitat blaugrana, com per exemple la lesió d'Ansu Fati:

No el conec personalment però ha demostrat una maduresa espectacular des que ha arribat al primer equip, tant en els bons moments com en els dolents. Ha passat moments durs però és normal que ara noti que serà més complicat que abans. Jo li recomano que tingui confiança en si mateix, que si ho ha superat una vegada, ho tornarà a superar.

Unzué també s'ha referit a les dificultats que està tenint Xavi per fer funcionar l'equip:

Jo voldria recordar a tots els culers la paciència que es va tenir amb Johan Cruyff. Recordo que els primers dos anys es va parlar molt del seu futur i que si no guanyàvem la final de Copa contra el Madrid a València el farien fora. Imagineu-vos el que ens hauríem perdut. Perquè en aquell temps va posar les bases del seu equip però de tots els que vindrien després. Es va tenir la paciència necessària per poder tenir èxit. A més, Xavi ha tingut una dificultat afegida respecte als entrenadors que l'han precedit, i és que no ha pogut fer pretemporada. A més, els joves que estan sortint són un motiu més que suficient per il·lusionar-se amb un futur prometedor.

Xavi Hernández, Unzué i Núria Cunillera en l'acte de presentació del documental
Xavi Hernández, Unzué i Núria Cunillera en l'acte de presentació del documental

L'exporter també ha estat preguntat per la presència i el pes que tenen a l'equip jugadors veterans com Piqué, Alba i Busquets:

Les vaques sagrades o jugadors experimentats són absolutament imprescindibles. Per exemple, a l'hora de guiar els joves en aquest procés d'aprenentatge i creixement. Ells les han viscut de tots els colors i això per als joves serà molt útil.

Sobre el cas Dembélé, Unzué ha dit que no coneix prou bé la situació per opinar-ne però que, en un moment com l'actual, l'equip necessita jugadors compromesos.

ARXIVAT A:
Xavi HernándezAnsuFati
Anar al contingut