Bàsquet

Unes sabatilles de Michael Jordan se subhasten per una xifra rècord d'1,5 milions de dòlars

Les sabatilles, de color blanc i vermell, van ser utilitzades per Jordan en el cinquè partit de la seva primera temporada a l'NBA com a jugador dels Chicago Bulls, el 1984, i estan signades per la llegenda del bàsquet

Un parell de sabatilles esportives usades per Michael Jordan en un partit al 1984 han estat venudes en una subhasta de la casa Sotheby's per un preu rècord de gairebé 1,5 milions de dòlars.

"Les sabatilles més valuoses mai ofertes en subhasta - les del model Nike Air Ships utilitzades en partits regulars el 1984 - acaben de ser venudes per 1.472.000 dòlars en la nostra venda de luxe de Las Vega", va anunciar Sotheby's en un comunicat.

Les sabatilles, de color blanc i vermell, van ser utilitzades per Jordan en el cinquè partit de la seva primera temporada a l'NBA com a jugador dels Chicago Bulls, el 1984, i estan signades per la llegenda del bàsquet. Es tracta de la primera vegada que unes sabatilles en una subhasta pública superen el milió de dòlars, i van ser adquirides pel col·leccionista Nick Fiorella.  

"Aquest resultat rècord de les Jordan Nike Air Ships reafirma el lloc de Michael Jordan i la franquícia Air Jordan a la cimera del mercat de sabatilles", ha explicat Brahm Wachter, de la casa de subhastes, després de tancar-se la venda.

Prèviament, el 2020, unes Nike Air Jordan 1 High utilitzades pel mite el 1985 van assolir un preu en una subhasta de Christie's de 615.000 dòlars. Jordan es va retirar del bàsquet professional el 2003 i està considerat com un dels millors jugadors de la història d'aquest esport.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut