Mundial

Una ressonància a Iniesta indica la "bona evolució de la lesió" i garanteix el seu debut al Mundial

Andrés Iniesta podrà debutar dimecres al Mundial de Sud-Àfrica. El manxec no es perdrà l'estrena d'Espanya davant Suïssa, una notícia excel·lent per als interessos de Vicente del Bosque, que ja tenia Pedro o Mata com a alternatives. El de Fuentealbilla es va sotmetre dilluns a una ressonància que va descartar qualsevol tipus de risc de recaiguda.

Actualitzat
Andrés Iniesta, migcampista del FC Barcelona, va ser sotmès aquest dilluns a una ressonància magnètica que "evidencia la bona evolució de la lesió". Iniesta es va haver de retirar en la primera part de l'últim amistós d'Espanya a Múrcia davant Polònia i se li va detectar, després de ser examinat en una clínica de Barcelona, un edema al múscul semimembranós de la cuixa dreta. Des d'aquest moment, ha treballat en solitari fins a l'entrenament d'aquest diumenge, en què es va exercitar al costat dels seus companys durant la primera part.

Iniesta, que aquesta mateixa temporada ja havia tingut diverses lesions musculars, va fer treball específic al costat del readaptador de la selecció espanyola, Hugo Camarero, i ha estat tractat amb totes les atencions per evitar una recaiguda. L'evolució ha estat tan constant com positiva en les diferents sessions, i així ho va confirmar la ressonància d'aquest mateix dilluns. El migcampista de Fuentealbilla, un dels elements fonamentals en l'esquema de Vicente del Bosque, va participar en l'entrenament a porta tancada, a Potchefstroom, just abans de marxar cap a Durban, on Espanya debutarà en el Mundial de Sud-àfrica 2010 contra Suïssa.

Els suïssos Frei i Behrami seran baixa

Ottmar Hitzfeld, el seleccionador suís, va avançar que dos dels seus millors homes -el davanter Alexander Frei i el migcampista Valon Behrami- no jugaran dimecres contra Espanya. El tècnic alemany va explicar que prefereix no forçar la recuperació dels seus futbolistes (Frei té una lesió al turmell dret i Behrami, una lesió a la cuixa) en aquest matx i que espera tenir-los al 100% en la segona jornada, dilluns que ve contra Xile.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut