Adama Traoré, el tapat del Barça
Adama Traoré, objecte del desig de mig Europa (Reuters)
Futbol

Un seguidor de l'Espanyol, detingut a Anglaterra per insults racistes durant el partit amb els Wolves

L'aficionat blanc-i-blau hauria fet gestos i sons de mico dirigits a Adama Traoré durant el partit al camp del Wolverhampton de l'Europa League

RedaccióActualitzat

Un seguidor de l'Espanyol de 24 anys va ser detingut per presumptes insults racistes després del partit que l'equip va jugar dijous al camp del Wolverhampton, segons han informat diversos mitjans anglesos. El seguidor periquito hauria dirigit sons i gestos de mico al jugador dels Wolves i exblaugrana Adama Traoré.

Un portaveu de la policia de la regió de les West Midlands parlava per als mitjans anglesos en relació amb aquest episodi:

"Hem detingut un espanyol de 24 anys per un presumpte cas d'assetjament racista en el partit entre els Wolves i l'Espanyol. Continuem tenint-lo sota arrest per interrogar-lo. Cap tipus de discriminació no és acceptable i no la tolerarem."

 

A banda d'aquest incident racista, tres seguidors de l'Espanyol van resultar ferits en ser agredits per un grup d'adolescents encaputxats als voltants d'estadi un cop acabat el partit. Les víctitimes van ser dos homes d'uns 30 anys i una dona d'uns 45.

 

 

ARXIVAT A:
Racisme
Anar al contingut