Barça

El Barça negocia la sortida d'Ariedo Braida

Juan de Dios Crespo, un dels advocats de Neymar, i Ariedo Braida han visitat les oficines del Barça aquest dilluns

Actualitzat

Ariedo Braida negocia la seva sortida del FC Barcelona, tal com informa RAC1. El motiu de la presència de Juan de Dios Crespo, advocat, a les oficines del club aquest dilluns era l'extinció del contracte.

L'italià ha estat l'assessor presidencial en temes de contractació de jugadores aquests últims anys, tot i que també ha fet tasques relacionades amb la direcció esportiva.

Braida és un gran coneixedor del futbol internacional i té una gran quantitat de contactes entre les secretaries tècniques dels grans clubs europeus.

Juan de Dios Crespo, un dels advocat de Neymar

En el moment més àlgid del cas Neymar, el fet que Juan de Dios Crespo es personés a les oficies del Barça alimentat encara més els rumors que apunten a una possible tornada del brasiler a Barcelona.

L'advocat, que ara fa dos anys va dipositar els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió del contracte de Neymar a la seu de la Lliga professional, ha negociat la rescissió del contracte de Braida.

El valencià és una gran eminència en dret esportiu i és un habitual assessor tant en traspassos de jugadors com en temes de litigació internacional amb FIFA, UEFA o el TAS. De fet, va ser contractat pel FC Barcelona arran de la sanció que li va imposar la FIFA l'any 2014 per fitxatges considerats il·legals de jugadors menors d'edat.

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut