Un Barça a mig gas goleja el Tenerife (6-1)

Dos gols de Jennifer Hermoso, un d'Alexia Putellas de penal, un de Lieke Martens i un doblet de Bruna Villamala segellen la remuntada després que les insulars s'avancessin amb un gol de Pisco

Josep CochActualitzat

Les blaugranes han fet un assaig general de cara al duel contra el PSG superant el Tenerife-Granadilla, que arribava al Johan Cruyff després de sumar cinc victòries consecutives.

Lluís Cortés ha optat per l'onze de gala per afrontar el partit contra el Tenerife-Granadilla, un dels duels que el Barça tenia pendent. Només ha donat descans a Marta Torrejón i ha donat entrada a Ana Crnogrocevic, mentre que Kheira Hamraoui ha ocupat la plaça de la lesionada Patri Guijarro.

Les insulars han donat la sorpresa en avançar-se amb un gol de Pisco, una excel·lent rematada amb l'exterior que ha superat per dalt Sandra Paños, 0-1. És el primer cop a la Lliga que el Barça anava darrere en el marcador.

L'alegria només els ha durat cinc minuts a les de Tenerife, ja que Jenifer Hermoso ha aprofitat una excel·lent assistència d'Alexia per superar Aline i establir l'1-1. El vintè a la Lliga de la madrilenya, el 25è de la temporada i gol 120 a la lliga, nou rècord, superant els 119 de la temporada 2011-12.

El Tenerife ha reaccionat bé i Pisco ha desaprofitat un cara a cara amb Paños, però l'alacantina ha rebutjat amb els peus el que podria haver estat l'1-2. I qui no ha perdonat ha estat Jenifer, que en una rematada des del límit de l'àrea ha superat Aline en el minut 25. La pilota, això sí, l'ha desviat Patri i ha fet impossible l'estirada de la portera brasilera.

I en el minut 29, Natàlia Ramos ha fet penal a Alexia Putellas, la jugadora de Mollet ha estat l'encarregada de transformar-lo i establir el 3-1, tancant la porta a qualsevol sorpresa. En el 43, la suïssa Crnogorcevic ha tingut el quart en un xut a l'alçada del punt de penal en rebre una assistència d'Alexia, però Aline Reis s'ha lluït amb una gran aturada.

Represa sense canvis

La segona part ha començat sense canvis al Barça, continuant les mateixes protagonistes sobre la gespa del Johan Cruyff. Les canàries han fet quatre canvis en el temps de descans: Simpson, María Estella, Kayla i Ainhoa han substituït Ana, Ange Koko, María José i Sara López.

Aitana, en el 55, ha disposat de la primera oportunitat a la primera part, amb una rematada forçada a la sortida d'un córner que ha sortit fregant el pal esquerre d'Aline. Lluís Cortés ha fet els primers canvis en el minut donant entrada a Martens, Torrejón i Viqui han entrat per Kheira Hamraoui, Crnogorcevic i Graham-Hansen. I en el minut 71, rematada d'Alèxia que xuta estavellant-se la pilota al pal, però el rebuig ha anat als peus de Lieke Martens, que ha marcat el 4-1. L'11è gol a la Lliga de la neerlandesa, el 14è d'aquesta temporada.

Bruna i Jana han entrat per Andrea Pereria i Jennifer Hermoso

I en el 85, gran jugada d'Alexia, que fa un teva-meva amb Viqui per acabar assistint Bruna Villamala, que supera, amb sort, Aline, 5-1 i quart gol de la jugadora del planter. I en el temps afegit, Bruna Villamala ha repetit amb una rematada entrant pel primer pal en rebre una assistència de Marta Torrejón, que ha establert el definitiu 6-1.

El Barça que continua amb el ple de victòries a la Lliga -24 de 24- i que ara ja només té el cap l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions a París, diumenge contra el PSG.