Espanyol

Un balanç il·lusionant: la pretemporada d'un Espanyol invicte

Els blanc-i-blaus, que debutaran a la Lliga davant el Sevilla aquest diumenge, no han perdut cap partit durant la pretemporada

Cristina BusquetsActualitzat

Sis victòries i un empat en els set partits que l'Espanyol ha disputat des que el 3 de juliol es va posar en marxa. Aquest és el balanç d'una pretemporada i un començament previ europeu immaculat dels homes de David Gallego.

Diego López, el nou capità d'aquesta temporada, ha estat el més utilitzat per l'entrenador blanc-i-blau. El porter de 37 anys ha encaixat 2 dels 4 gols que ha rebut l'equip fins ara. Amb un bon mur a la porteria, a l'altre extrem l'equip s'ha fet un fart de marcar.

Fins en 24 ocasions la pilota ha entrat al fons de la xarxa. Facundo Ferreyra s'ha erigit com el nou home gol després de no tenir gaire presència la temporada passada amb Rubi a la banqueta.

Wu Lei, que portarà el dorsal 7 que ha deixat lliure Borja Iglesias, també va agafant galons. I amb els darrers fitxatges, com Vargas o Calero, combinat amb un planter que puja fort, l'equip fa un salt en qualitat.

Gallego apunta que l'Espanyol 2019/20 té una filosofia clara, "no regalar res", i els blanc-i-blaus saben que l'afició jugarà un paper important per empènyer l'equip cap a una temporada que s'espera històrica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut