Tenis

Un agent de seguretat no reconeix Rafa Nadal i li posa problemes per accedir al vestidor de Melbourne Park

Actualitzat
Rafa Nadal ha tingut problemes per accedir al vestidor de Melbourne Park perquè un agent de seguretat no l'ha reconegut (Reuters)

Les mesures de seguretat en un esdeveniment de la categoria de l'Open d'Austràlia són d'allò més restrictives i és que aquests dies Melbourne és l'epicentre del tenis mundial i sempre hi ha algun aficionat capaç de tot per tenir un dels seus ídols ben a prop durant uns instants.

Aquest dimecres, un dels agents de seguretat que custodiava l'accés al recinte de Melbourne Park ha vist com Rafa Nadal, després d'entrenar-se, mirava d'accedir tot decidit a una de les zones reservades per als jugadors poc abans de sortir a la pista per jugar contra Dominic Thiem.

El problema és que el manacorí no portava l'acreditació corresponent i l'agent no ha reconegut el número 1 del món. En compliment de la seva feina, no l'ha deixat passar. A l'instant, però, un company, amb una mica més de coneixement tenístic, ha intervingut per permetre que Rafa Nadal pogués accedir al recinte.