BARÇA

Tusquets reunirà els candidats amb Ronald Koeman i Ramon Planes

El president de la Junta Gestora vol posar-los al dia de la situació del club abans de les eleccions i escoltar les seves propostes a nivell esportiu.

Marta Carreras / Francesc LatorreActualitzat

Les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona encara no estan convocades oficialment però si res no canvia la data prevista és el dia 24 de gener. Uns dies abans se sabrà quins precandidats aconsegueixen les signatures necessàries per convertir-se en candidats i afrontar la batalla final per la presidència.

Quan això passi, quan se sàpiga quins són els candidats, Carles Tusquets té la intenció de reunir-los amb l'entrenador del primer equip, Ronald Koeman, i el secretari tècnic, Ramon Planes. L'objectiu de la trobada serà el d'exposar-los la situació del club -especialment a nivell econòmic-, explicar-los si s'està produint o es preveu alguna sortida en el mercat d'hivern i també escoltar quines són les propostes o intencions de cada candidat a nivell esportiu. Aquestes reunions serviran per preparar una mica el camí a qui surti elegit president, que només tindrà una setmana per acabar de gestionar i executar aquestes possibles operacions. En aquest sentit, la Junta Gestora no té previst tancar cap operació, sinó que serà la nova directiva qui doni el vist-i-plau final a qualsevol moviment.

Sobre la possibilitat de fitxar en el mercat d'hivern, la posició del club continua sent la mateixa que es va exposar ara fa uns dies: perquè hi hagi alguna incorporació, caldrà que abans hi hagi alguna sortida.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut