Barça

"Tots amb l'equip" serà el lema del mosaic blaugrana en el partit de Champions contra el PSG

Ja està dissenyat el mosaic amb què l'afició blaugrana rebrà els seus jugadors dimecres en un partit transcendental per als interessos de Barça a la Champions. Les lletres, de color groc, lluiran sobre un fons blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona ja ha escollit el lema que lluirà a les grades del Camp Nou dimecres, en el partit de tornada de vuitens de final contra el PSG (dimecres, 20.45). Un partit transcendental per als blaugrana que han de remuntar un 4-0 en contra si volen continuar vius a la competició europea.

El lema escollit és "Tots amb l'equip", apel·lant a la unió per intentar assolir un complicat resultat. Es desplegarà una gran pancarta a la grada lateral de l'Estadi amb el missatge. 

Els aficionats que es desplacin al Camp Nou també trobaran un altre element per fer costar a l'equip. El Club, que demana al públic que vagi a l'Estadi ben d'hora, repartirà 80.000 banderetes per dotar de color tot l'Estadi, tant al començament del partit com en el cas de celebració dels possibles gols del Barça.

A més de la lona de la lateral, està previst que la grada de l'Espai d'Animació, situada a la zona baixa del Gol Nord, mostri un altre tifo per animar l'equip en aquest partit de Lliga de Campions. En el duel contra el Celta, ahir, ja es van començar a mostrar missatges de suport i de confiança en l'equip amb el lema #johicrec.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut