La selecció catalana d'hoquei patins competirà a la Golden Cat a Olot (UFEC)
Més Esports

Torna la Setmana Catalana de l'Esport, tornen les seleccions catalanes

Del 13 al 23 d'octubre, la demarcació de Girona acollirà 2000 mil esportistes, 22 països i 30 esports durant II Setmana Catalana de l'Esport

Joan FerranActualitzat

Les seleccions catalanes tindran a partir de la setmana vinent, una excel·lent oportunitat per tornar a l'escena internacional i demostrar el seu alt nivell. I és que torna la 2a edició de la Setmana Catalana de l'Esport. Se celebrarà a 20 seus de la demarcació de Girona del 13 al 23 d'octubre, amb la participació de 22 països i 2000 esportistes participants de 30 disciplines. 

Una de les competicions de més entitat serà la Golden Cat d'hoquei patins, que es farà del 13 a 16 d'octubre a Olot. Les seleccions catalanes masculina i femenina s'enfrontaran a potències mundials com França o Itàlia entre d'altres, que preparen la seva participació als World Roller Games de l'Argentina. 

La Festa està organitzada per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i espera que es consolidi. La primera edició del certamen es remunta al 1935. Llavors, Barcelona va acollir un esdeveniment amb mil esportistes de 12 disciplines. 

Anar al contingut