Xavi, donant indicacions des de la banqueta de l'Al-Sadd (EFE)
Xavi, donant indicacions des de la banqueta de l'Al-Sadd (EFE)
Barça

Laporta confirma el contacte amb Xavi

Arran de la precampanya i la campanya electoral a la presidència del Barça, la magnífica relació que havien tingut tota la vida Joan Laporta i Xavi Hernández s'havia refredat

Redacció Esport3Actualitzat

Ni al final de la temporada passada, ni quan Laporta va tenir dubtes sobre la continuïtat de Koeman, ni un cop ratificat el tècnic neerlandès a la banqueta de can Barça, ni malgrat que van coincidir de vacances a s'Agaró, pràcticament no es van comunicar, més enllà d'un parell de missatges de cortesia.

En les darreres hores la relació entre president i exjugador ha tornat a la normalitat. Un cop Laporta va ratificar Koeman a Madrid coincidint amb el partit contra l'Atlètic la comunicació ha estat fluida i afectuosa. Laporta va confirmar a Xavi que confia que Koeman refloti la nau blaugrana i li va explicar els motius de la continuïtat del tècnic neerlandès. Xavi respecta al cent per cent la figura de Koeman perquè és un col·lega de professió i perquè és un mite del barcelonisme.

Una figura clau perquè la relació hagi tornat a la normalitat és l'exdirectiu Alejandro Echevarría, amic personal tant del president Laporta com de Xavi.

Joan Laporta, en una entrevista a RAC1, ha parlat sobre la seva relació amb Xavi i ha reconegut que n'han parlat recentment i que el considera un amic seu. Això sí, en cap moment l'ha volgut contemplar com una opció a curt termini per a la banqueta culer.

 

Parlem sovint, som amics, igual que l'altre dia també vaig parlar amb el Pep Guardiola. Els comento coses perque són gent del futbol i necessito saber el que pensen.

 

 

El tècnic de l'Al-Sadd també ha tingut converses informals amb el director de futbol del Barça, Mateu Alemany, i la sintonia és bona, però en cap cas s'ha redactat ni firmat cap tipus de contracte pensant en un futur de Xavi al Barça perquè ara mateix Laporta i el seu nucli dur confien que amb paciència i el retorn de futbolistes de talent, especialment a la davantera el Barça, el Barça de Koeman creixerà i competirà pels títols.

Jordi Grau n'ha donat tots els detalls en directe a l"'Onze", d'Esport3:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut