Girona

Stuani: "És un honor ser el màxim golejador de la història del Girona"

El davanter uruguaià recorda que, tot i haver superat el rècord de Jandro Castro, encara queden molts gols per venir

Actualitzat

El davanter del Girona, Cristhian Stuani, ha parlat, en una entrevista amb els mitjans del club, sobre el seu instint golejador. En aquest sentit, l'uruguaià admet que és una sensació que té des de nen:

"Des de ben petit, als sis o set anys, que ja m'agradava jugar a prop de la porteria rival, sempre m'ha encantat marcar gols. Vaig començar a jugar, a la meva ciutat, en un equip guanyador."

 

Això sí, arribar on ha arribat no ha estat un camí fàcil. Stuani sap que encara hi ha feina per fer i reconeix que encara pot millorar moltes coses:

"Com a davanter he hagut de treballar molt en la definició, perquè t'arriben pilotes de qualsevol manera i la meva feina és superar el porter. He millorat amb el temps la confiança a dins de l'àrea."

 

A l'hora de pronunciar-se sobre quin ha estat el gol més important de la seva carrera, el davanter del Girona es queda amb tots els que ha marcat:

"Tots els gols són importants, ja siguin per guanyar, per puntuar o per tenir opcions a aconseguir un resultat positiu. No en tinc cap de favorit, tots els gols són bons. El gol somiat, no sé si serà possible, però seria en la final d'un Mundial. Sé que és molt difícil, però mai se sap."

 

Sobre el rècord que acaba de superar amb el Girona que el converteix en el màxim golejador de la història del club, Stuani només té paraules d'agraïment:

"És un honor i un orgull convertir-me en el màxim golejador de la història del club. Cada cap de setmana lluito per marcar i quan vaig saber que estava a prop d'aconseguir aquest rècord, encara em vaig sentir més motivat per marcar. També felicito Jandro Castro i Felipe Sanchón, amb qui he de compartir el podi. No oblidaré mai la meva etapa al Girona."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut