Curses de muntanya

Stian Angermund i Maude Mathys polvoritzen el rècord de l'Olla de Núria

L'atleta noruec ha aturat el cronòmetre en 2 hores i 4 minuts i ha superat el temps marcat per Kilian Jornet. La suïssa ha guanyat en la categoria femenina i també ha rebaixat en 15 minuts el rècord de Mireia Miró

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha hagut nou rècord a l'Olla de Núria. Stian Angermund ha completat els 21,5 quilòmetres de recorregut en dues hores i 4 minuts, superant les dues hores, 14 minuts i 57 segons de Kilian Jornet. El corredor noruec ha estat el més ràpid en una cursa molt competida que s'ha decidit poc abans del Pic de Noucreus, on Angermund s'ha distanciat de Rémi Bonnet, segon classificat.

En la categoria femenina, Maude Mathys ha donat una lliçó i ha guanyat amb un rècord increïble. La suïssa ha entrat en dues hores, 21 minuts i 45 segons i ha rebaixat en 15 minuts el temps marcat per Mireia Miró. Els primers catalans a travessar la línia de meta han estat Jan Margarit i Núria Gil, que s'han convertit en campions de Catalunya.

Núria Gil durant la prova (@jsaragossa/@goldentrailseries)

XIV Edició de l'Olla de Núria

La Vall de Núria ha viscut una especial 14a edició. Després de no poder-se celebrar l'any passat, enguany més de 700 corredors han tornat a participar en l'emblemàtica cursa del Pirineu, que ha tingut aquests resultats.

La competició ha donat el tret de sortida a les Golden Trail World Series amb un cartell de corredors de luxe. Gairebé un centenar d'atletes de renom internacional en el món del trail running han estat presents en una cursa que arriba a la catorzena edició i que, com l'any 2019, ha estat retransmesa per TV3.

Stian Angermund a punt de coronar el Puigmal (@jsaragossa/@goldentrailseries)

Transmissió de l'Olla de Núria

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut