Sterling ha obert la porta a sortir del Manchester City (@sterling7)
Futbol internacional

Josep Guardiola sobre Sterling: "No vull jugadors infeliços; si això passa s'intenta buscar una solució"

L'entrenador català ha respost les paraules de l'internacional anglès, que va afirmar que està disposat a sortir del Manchester City per canviar d'aires

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Raheem Sterling cada vegada està més lluny del Manchester City. El mateix jugador va confessar, en una entrevista al diari Financial Times, que està disposat a sortir del conjunt britànic i no va descartar marxar a un altre club si tingués l'oportunitat de canviar d'aires.

"Si hi hagués una oportunitat d'anar a un altre lloc, en aquest moment hi estaria obert."

Preguntat sobre un possible destí, l'internacional anglès va deixar entreveure les seves preferències.

"Com a jugador anglès, només conec la Premier League. Sempre he sabut que potser algun dia m'encantaria jugar a l'estranger i veure com m'enfrontaria a aquest repte."

"Hauria d'aprendre un idioma. M'agrada bastant l'accent francès i l'espanyol."

Guardiola obre la porta de sortida

Sterling, que té contracte amb el City fins al 2023, ha anat perdent protagonisme en els esquemes de Pep Guardiola i als seus 26 anys es veu capacitat per afrontar una nova aventura fora de la Premier. En roda de premsa, el tècnic català ha respost d'una manera contundent a les paraules de l'extrem anglès.

"Raheem és un jugador molt important, però veurem què passa. Jo no puc assegurar minuts. No vull jugadors infeliços. Si això passa, es truca al club i s'intenta trobar una solució."

 

Anar al contingut