Sergio Ramos, durant el partit contra el PSG al Bernabéu (EFE)
Lliga de Campions

Sergio Ramos: "Al Reial Madrid, no se'l pot donar mai per mort"

El capità madridista assegura que el seu equip ha fet un gran treball i diu que el resultat és força just

Actualitzat

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, ha assegurat després de guanyar el París Saint-Germain en l'anada de vuitens de la Lliga de Campions, que tot i encaixar el 0-1 han seguir buscant la victòria i que al seu equip "mai se'l pot donar per mort". "S'ha fet un grandíssim treball i crec que el resultat és bastant just", ha explicat Ramos en declaracions a bein Sports.

El central blanc creu que després d'encaixar el 0-1 el Reial Madrid ha hagut de "mantenir el màxim de concentració" i que "de cara al gol l'equip ha tingut" l'efectivitat que en altres ocasions ha faltat. "Tot i rebre aquest gol l'equip ha seguit buscant l'objectiu de la victòria, la victòria ... Al Reial Madrid mai se'l pot donar per mort. És un pas important, però l'eliminatòria segueix més que oberta. Són aquests dies de Champions que són de record per a la carrera d'esportiva. Cal seguir amb aquestes ganes de defensar aquest títol", ha afegit.
   
Pel que fa a l'acció en la qual el PSG ha reclamat penal per unes suposades mans dins de l'àrea del defensa, Ramos ha dit: "L'hauria de veure. Em dona una mica al pit, una mica a la mà. Però mai hi ha intenció de tocar la pilota".

Anar al contingut