Imatge del jugador amb la samarreta de l'Espanyol (@rcdespanyol)
Espanyol

Sébastien Corchia: "L'Espanyol és el club perfecte per a mi"

L'Espanyol ha presentat Sébastien Corchia, el sisè reforç d'aquesta temporada

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat aquest migdia el seu sisè fitxatge, Sébastien Corchia. El lateral arriba cedit del Sevilla per una temporada, amb opció final de compra per 3 milions d'euros. Rufete, director esportiu del club, ha definit Corchia com "un jugador amb una gran experiència i unes qualitats molt modernes".

El francès ha iniciat el seu parlament agraint al club la confiança dipositada en ell, i ha assegurat que l'Espanyol és un club amb molta història i amb un ambient molt familiar, característiques que li han agradat des del primer moment.

Corchia ha confessat:

"Des del primer dia que em van dir que l'Espanyol estava interessat en mi vaig decidir que volia estar aquí, ja que és un club perfecte per a mi".

I ha reafirmat que vol ajudar l'equip al màxim tant a la Lliga com a Europa. El jugador s'ha definit com un lateral dret a qui li agrada defensar, "però també atacar i ajudar l'equip en tasques ofensives", i ha explicat que precisament això és el que li ha demanat Gallego, que defensi i ataqui per ajudar l'equip.

L'acte de presentació de Sébastien Corchia també ha donat peu a parlar del més que probable fitxatge de Calleri. Rufete ha assegurat que el club "està treballant per incorporar el jugador escollit al més aviat possible", però que fins que tot no estigui ben tancat és millor no dir res.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut