Samuel Eto'o en una imatge d'arxiu
Samuel Eto'o en una imatge d'arxiu
Barça

Samuel Eto'o: "Memphis pot posar-se l'equip a l'esquena"

L'exdavanter del Barça ha deixat clar que Memphis Depay serà el nou líder de l'equip després de la sortida de Leo Messi

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga ha anunciat un acord amb Sorare, una plataforma de col·lecció de targetes digitals de jugadors, que s'ha firmat per a les pròximes cinc temporades.

Eto'o ha tingut clar en dir quins tres jugadors eren els millors d'aquesta edició de la Lliga segons el seu parer: Eden Hazard, Alaba i Iñaqui Williams.

A la presentació de la col·laboració, Samuel Eto'o ha valorat la situació actual del FC Barcelona. L'exdavanter del Barça ha beneït el fitxatge del neerlandès Memphis Depay.

"La sort que ha tingut el Barça és que ha fitxat Memphis. Té experiència de club important, ha demostrat que pot posar-se l'equip a l'esquena i crec que serà ell (el nou líder)."

El camerunès ha afirmat que la Lliga espanyola és la millor, malgrat la sortida de jugadors importants com Leo Messi o Sergio Ramos.

"Tenim molts equips, entre ells dos dels millors del món i qualsevol jugador somia a jugar en aquests equips."

 

 

A l'acte també hi va ser present un altre exdavanter del FC Barcelona, Patrick Kluivert. El neerlandès ha parlat sobre l'entrenador de l'equip, el seu compatriota Ronald Koeman.

"Joan Laporta creu en Koeman, si no, no s'hi hauria quedat. És el millor entrenador en aquest moment per al Barça. Cada any la Lliga és fantàstica i podria ser la millor, tot i que té una forta competència amb la Premier League."

Anar al contingut