Karim Benzema, en un moment de l'entrenament (Reuters)
Karim Benzema, en un moment de l'entrenament (Reuters)
Futbol

Benzema es torna a lesionar i es perdrà el Mundial

El davanter madridista s'ha fet un trencament fibril·lar el dia que tornava a entrenar-se amb els seus companys

Redacció Esport3Actualitzat

El degoteig de lesionats abans de copmençar el Mundial s'ha cobrat un altre nom, i molt il·lustre: França no podrà comptar amb Karim Benzema. El davanter del Reial Madrid, flamant Pilota d'Or, s'ha lesionat a quatre dies de l'estrena dels "bleus" al Mundial del Qatar. 

La Federació Francesa ja ha donat oficialitat a la baixa de l'atacant. Benzema s'ha fet una revisió mèdica d'urgència que ha revelat un trencament fibril·lar al quàdriceps de la cuixa esquerra, que l'impedirà jugar durant unes tres setmanes. França podria nomenar en les pròximes hores un substitut per completar la convocatòria. 

 

Benzema ja va arribar tocat a la concentració de la selecció francesa. Després de perdre's l'últim tram de temporada amb el Reial Madrid per lesió,  estava treballant al marge per una sobrecàrrega. Però s'esperava que pogués estar a punt per poder participar en el partit inaugural de França, contra Austràlia dimarts que ve.

El mateix jugador ha publicat un missatge al seu compte d'instagram per valorar aquest contratemps: 

 

"A la meva vida no he abandonat mai però aquest vespre cal que pensi en l'equip, com sempre he fet. La raó em diu que deixi el meu lloc a algú que pugui ajudar el nostre grup a fer una bona Copa del Món. Gràcies per tots els vostres missatges de suport"

 

Molta pólvora i moltes absències

El davanter madridista és un dels principals arguments atacants d'una selecció francesa que defensa el títol de campiona del món a Qatar. El seleccionador, Didier Deschamps, ja va haver de prescindir recentment de Christopher Nkunku, lesionat de gravetat en un entrenament. De tota manera, els "bleus" van sobrats de pólvora: disposen de jugadors com Kylian Mbappé, Antoine Griezmann i Ousmane Dembélé, entre altres. Sense Benzema, ja van ser capaços de guanyar el Mundial fa 4 anys. 

El problema, per a Deschamps, és que plou sobre mullat. A més de Benzema i Nkunku, també ha hagut de prescindir per lesió de jugadors com Pogba, Kanté o Kimpembé. Molts contratemps per posar-se a defensar el títol.   

Anar al contingut