Espanyol

Rubi: "No em fa enrere donar oportunitats a la gent que pica a la porta"

El tècnic blanc-i-blau ha apuntat que l'equip vol tornar a guanyar fora tres mesos després i ha explicat que afronten amb la màxima il·lusió la Lliga i la Copa

Actualitzat

El tècnic de l'Espanyol s'ha mostrat convençut de treure un bon resultat en la visita dels catalans a Eibar en la roda de premsa prèvia al partit que disputaran els blanc-i-blaus dilluns. Rubi ha explicat que "és un partit dels complicats a fora de casa perquè el futbol de l'equip contrari és peculiar i et fa anar al límit" i ha afegit que l'Espanyol haurà d'intentar imposar la seva idea de joc:

"L'Eibar és un dels equips de la Lliga que aconsegueix més ser fidel a la seva idea de joc i imposar-la, amb resultat bo o resultat negatiu. Sempre veus el mateix Eibar, un equip molt intens, que pressiona molt, que centra molt. Jo m'espero aquest Eibar. Nosaltres hem d'estar molt forts en saber aguantar aquestes envestides i intentar imposar en els moments que puguem la nostra idea de joc."

La lesió de David López en el partit de Copa ha forçat l'entrenador català a convocar un Mario Hermoso que, tot i estar recuperat, no està al cent per cent. Rubi ha explicat quines són les "tres opcions" que té en la posició de central per al partit contra l'Eibar i ha valorat molt positivament el paper del jove del panter Lluís López dins de l'equip:

"Hi ha tres opcions: recol·locar un jugador que no surt de lesió en una posició que no és la seva, arriscar posant un jugador que és la seva posició que pot tenir uns danys col·laterals si no surt bé a nivell físic o posar un jugador de la pedrera, que porta molts dies entrenant amb nosaltres i segur que està motivadíssim per intentar aprofitar l'oportunitat. És un partit molt complicat per qualsevol central però també és cert que el Lluís està jugant en camps de 2a B que són camps petits. Ho acabarem de valorar tot això. A mi no em fa por. Jo, tot el que sigui donar oportunitats a gent que pica a la porta no em tira enrere."

Rubi ha apuntat que, tot i que a casa portem un balanç de 8 victòries en 11 partits, a domicili a l'equip li està costant ser "més sòlid":

"L'equip ha fet molt més per guanyar un partit fora de casa, és la realitat. L'únic que ens pots retreure d'haver estat molt malament és el dia del Getafe, la resta de partits hem fet coses per guanyar. En canvi a casa, d'11 partits oficials n'hem guanyat 8. Ens està costant ser més sòlids a fora. Som conscients de que volem guanyar fora perquè sinó acabarem fent una temporada normal i per fer una temporada molt bona, ja que hem aconseguit una solidesa a casa, l'has d'acompanyar amb resultats fora."

En relació amb la ratxa de 6 derrotes consecutives que ha viscut l'equip aquestes últimes setmanes, el tècnic blanc-i-blau ha dit que troba "fins a cert punt normal que hi hagi moments de la temporada en què els resultats siguin negatius":

"Jo crec que són reptes importantíssims perquè si aconseguim entrar una altra vegada en una dinàmica de resultats normal i, poc a poc, estem elevant el nivell de joc, és un repte superat per un cos tècnic i per part dels seus jugadors. La mentalitat nostra és sempre sortir a guanyar."

L'entrenador de l'Espanyol ha explicat, també, que l'equip afronta "amb molt optimisme" la segona volta del campionat i l'eliminatòria de Copa davant del Betis en dues setmanes que seran fonamentals per definir el futur dels blanc-i-blaus:

"No me'n fio mai dels moments en el futbol. Ni me'n fiava quan guanyava ni quan no hem guanyat aquells partits tampoc. El que tinc claríssim és que ara estem intentant afrontar una segona volta des de dins del vestidor amb la màxima il·lusió del món. Partim desens, no molt lluny dels del davant, i aquesta és la il·lusió que tenim nosaltres. Estem immersos en una competició de Copa que volem lluitar-la també, per tant nosaltres l'afrontem amb molt optimisme des de dins del vestidor."

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut