Barça

El fill Koeman parla de la situació del seu pare

El fill de Ronald Koeman, de visita al Camp Nou, confia que el seu pare continuï entrenant el Barça la pròxima temporada. Per la seva banda, l'exjugador del Barça Ronald de Boer es mostra sorprès per la demora del president, i creu que Koeman mereix un tracte millor

Enric Vilalta LópezActualitzat

Ronald Koeman Jr. ha passat aquest dimecres pel Camp Nou per jugar un partidet promocional. Tot i que la seva intenció era no referir-se a la situació del seu pare al club, ha acabat responent a les preguntes dels informadors. El jove Koeman, porter de la Segona Divisió neerlandesa, confia que el seu pare continuï entrenant el Barça la pròxima temporada:

"He de confiar en el meu pare, ell confia en ell mateix. Però ara toca confiar en el president, i ja veurem què passarà."

i espera que Laporta prengui la decisió tan aviat com sigui possible. Creu que el tècnic ha fet una bona feina en una temporada difícil, i que mereix la confiança del president:

"Crec que tothom al Barça vol que (el president) decideixi molt ràpid. Tothom vol tenir autoconfiança, tothom vol saber què passarà la pròxima temporada, i com més aviat millor"

Per la seva banda, l'exjugador del Barça Ronald de Boer, que també ha participat en l'acte, ha manifestat la seva sorpresa per la demora en la decisió definitiva, i creu que Koeman mereix un tracte millor.

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut