Rivaldo, presentat amb el seu nou equip (@SCCMofficiel)
Futbol

Rivaldo entrenarà un equip marroquí de la tercera divisió

El brasiler serà l'entrenador de l'Union Sportive Chabab de Mohamedia la propera temporada

L'exjugador del FC Barcelona Rivaldo ha signat un contracte per entrenar l'Union Sportive Chabab de Mohamedia (UCCM), un equip que milita a la tercera divisió del Marroc, la propera temporada. El club marroquí ha anunciat el fitxatge al Facebook oficial de l'equip en una fotografia en què el crac brasiler apareix, juntament amb el president de l'UCCM, amb una samarreta de l'equip roig-i-negre amb el dorsal número 10 i el seu nom.

 

 

La notícia ha tingut ressò entre els mitjans marroquins, ja que l'UCCM no passa pel seu millor moment i aspira únicament a pujar a la Segona Divisió. Rivaldo es troba de vacances al Marroc juntament amb els seus compatriotes Cafú i Salgado, convidats tots ells pel governador del Tànger, Mohamed Yaaqubi.

El brasiler ha passat a ser un dels esportistes mimats pel Marroc, juntament amb Diego Armando Maradona, convidant-los en diverses ocasions a jugar partits de "velles glòries" a Al-Aaiún, capital del Sàhara Occidental. D'altra banda, tant Rivaldo com Maradona han estat políticament utilitzats pel país africà després d'assistir a l'aniversari de la Marxa Verda el 6 de novembre, fent-los posar tots dos amb banderes marroquines en un territori de sobirania contestada.

Anar al contingut