Reyes va abandonar l'entrenament de dimarts perquè es va fer una fissura en un dit de la mà (rcdespanyol.com)
Futbol

Reyes i Piatti treballen intensament en la seva recuperació per poder jugar contra el Reial Madrid i Marc Navarro es lesiona

L'equip de Sánchez Flores esgotarà fins al darrer segon per recuperar tots els efectius possibles de cara el partit de Lliga al Santiago Bernabéu

Actualitzat

L'Espanyol esgota els últims dies per recuperar el màxim d'efectius de cara el partit que el conjunt blanc-i-blau jugarà aquest dissabte a les 16:15 contra el Reial Madrid. Piatti, que s'entrena amb casc de protecció i que s'ha pogut exercitar durant una estona amb els seus companys aquest dimecres, visitarà aquest dijous un neuròleg per comprovar com evoluciona la fisura al crani que va patir contra el Màlaga.

Per altra banda, Reyes no va poder acabar l'entrenament de dimarts perquè el d'Utrera es va fer una fisura al quart metacarpià de la mà dreta a l'entrenament d'aquest dimarts. Tot i la lesió s'esperà que el mitja punta no tingui cap problema per jugar el partit contra el Reial Madrid amb una fèrula.

A banda, durant l'entrenament d'aquest dimecres, Marc Navarro s'ha lesionat a l'isquiotibial de la cama dreta i serà baixa segura de cara a dissabte. Això obre un nou maldecap per a Quique Sánchez Flores per trobar-li un recanvi en el lateral dret i és que tampoc pot comptar amb Víctor Sánchez. Aquesta situació podria obrir-li les portes del primer equip a Carles Sòria del filial. 

En canvi, Javi Fuego, absent dimarts per unes molèsties musculars, ha pogut completar amb total normalitat l'entrenament. L'asturià ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament, i ha afirmat que el de dissabte al Bernabéu "és el partit perfecte per guanyar, ficar més gols, competir més i millor que el contrari".  El mig centre periquito ha assegurat que les bases de l'equip passen per exhibir la seva millor versió, a base de solidaritat, encert en les dos àrees i agressivitat, "en el bon sentit".

Fuego ha destacat que l'ambició del vestuari és màxima i que l'equip sortirà a competir, com fa a tots els camps, perquè és la seva senyal d'identitat. "És un escenari complicat i un equip poderós, però no renunciem a res", ha comentat el jugador blanc-i-blau, que ha insistit en mantenir la concentració durant tot el partit perquè es tracta d'un rival que "sense fer un gran partit saps que tindrà ocasions".

 

Anar al contingut