Evenepoel arribant a meta
Evenepoel arribant a meta (Volta)
Ciclisme

Remco Evenepoel guanya la tercera etapa de la Volta a Catalunya

El ciclista belga s'imposa a l'esprint final a Roglic, que no li ha pogut seguir el ritme en els últims metres

Redacció Esport3Actualitzat

Remco Evenepoel és el guanyador de la tercera etapa de la Volta a Catalunya, de 180,6 quilòmetres, amb inici a Olost i final a l'estació de La Molina.

L'etapa s'ha tornat a decidir a l'esprint final. En els últims quilòmetres del recorregut, Evenepoel i Roglic s'havien escapat, però, finalment, el belga s'ha emportat la victòria.


En la classificació general, Roglic salva el lideratge. L'eslovè segueix en la primera posició, tot i que està empatat a temps amb Remco. Ciccione, guanyador de l'etapa d'ahir, es manté tercer a 19 segons.


Així seran les pròximes etapes

Etapa 4

La quarta etapa és la més clara per als velocistes, ja que, després de sortir de Llívia i superar una nova ascensió a La Molina, els corredors tindran el terreny favorable, tot i la presència en el recorregut del collet de Sant Agustí i el coll de Lligabosses. L'etapa s'acabarà a Sabadell després de 188 km.

 

Etapa 5

La cinquena etapa pot decidir aquesta edició de la Volta. Els corredors sortiran de Tortosa i tindran al davant 176 km, amb dos colls de tercera, el de Bot i el de Som, i un final molt exigent al Port, amb unes rampes que són un terreny immillorable per als escaladors. Qui en surti líder tindrà molts números per ser el guanyador de la Volta.

 

Etapa 6

La penúltima etapa es disputarà entre Martorell i Molins de Rei, dues poblacions del Baix Llobregat gairebé veïnes, però els ciclistes hauran de recórrer 183 km. En el tram final hauran de superar els colls de la Creu d'Aragall i de Fontpineda, que no semblen prou durs per provocar diferències.

 

Etapa 7

I la traca final arribarà diumenge, amb l'habitual arribada a Montjuïc. Abans d'afrontar les 6 voltes a la muntanya olímpica, amb les 6 pujades al castell, els corredors faran un recorregut per l'àrea metropolitana i hauran de coronar el coll de Begues, de segona categoria. Si hi hagués poques diferències entre els primers, Montjuïc podria acabar de decidir la classificació.

 
La passada edició 101, conquistada pel colombià Sergio Higuita, va tenir l'emoció de comptar amb 6 líders diferents en 7 etapes:
Anar al contingut