NBA

Raptors, Thunder i Celtics no fallen en els play-offs de l'NBA

Marc Gasol ha anotat 9 punts contra els Magic; els canadencs ara dominen l'eliminatòria per dos triomfs a un

Actualitzat

Victòria dels Raptors

A Orlando, el camerunès Pascal Siakam ha fet un doble-doble -30 punts i 11 rebots- per assegurar la victòria dels Toronto Raptors de Marc Gasol contra els Magic. El pivot de Sant Boi ha anotat 9 punts. Els canadencs ara dominen l'eliminatòria per dos triomfs a un. 

Els Thunder superen els Blazers

Els 33 punts de Russel Westbrook han estat clau en la victòria dels Oklahoma City Thunder contra els Blazers. Amb aquest triomf, els Thunder retallen distàncies en el global d'una eliminatòria que encara domina Portland per 2 a 1. Després del segon partit, Westbrook va definir la seva actuació com a "inacceptable". Aquesta matinada, però, s'ha pogut refer i ha estat molt inspirat. A més dels 33 punts, ha repartit 11 assistències. 

Els Celtics posen el 3 a 0

A Indiana, els Celtics han posat ja el 3 a 0 a les sèries. Guanyant un altre partit, els de Boston passaran ronda. Ha brillat de manera especial Jaylen Brown, que ha firmat el seu millor partit als play-offs amb 23 punts. Kyrie Irving ha dirigit molt bé l'equip, i ha acabat amb 19 punts i 10 assistències. Diumenge, els Celtics tenen la primera oportunitat de classificar-se per a semifinals.     

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut