Barça

Raphinha ja és a Barcelona per firmar amb el Barça

L'extrem brasiler. la tercera incorporació oficial del nou Barça, ha de passar la revisió mèdica en les pròximes hores

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha arribat a un acord amb el Leeds pel fitxatge de Raphinha, sotmès a la perceptiva revisió mèdica que ha de passar el davanter brasiler. El club blaugrana ha fet públic l'acord aquest dimecres a les xarxes socials del club sense especificar els detalls de l'operació.

El davanter brasiler ha arribat aquest migdia a Barcelona i està previst que passi la revisió mèdica en les properes hores. Segons ha avançat "Mundo Deportivo", el club pagarà 58 milions, més 7 en variables, al conjunt anglès. En principi el Barça abonaria el preu del traspàs en 3 pagaments.

L'extrem brasiler, de 25 anys, firmarà amb el Barça per cinc anys, fins al 2027. Amb la reincorporació d'Ousmane Dembélé, encara no anunciada de forma oficial, Xavi Hernández ja té els dos extrems que volia.

El brasiler cobrarà 6 milions d'euros, i estaria en la mateixa escala salarial que Ansu Fati i Dembélé. A falta d'altres reforços, com el mencionat Dembélé, Robert Lewandowski o Jules Koundé, Raphinha es converteix en el tercer fitxatge del Barça 2022-23 després de Franck Kessie i Andreas Christensen.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut