Rafa Benítez en una imatge d'arxiu (Reuters)
Rafa Benítez en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol Internacional

Rafa Benítez marxa del Dalian xinès, que negocia ara amb Quique Setién

Benítez, que marxa amb el seu equip tècnic, ha parlat de la necessitat de tenir cura de la família arran de la pandèmia, com a motiu per anar-se'n

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Benítez ha decidit marxar del Dalian, l'equip xinès que entrenava d'ençà que va marxar del Newcastle el 2019. L'entrenador, de 60 anys, i el seu equip tècnic han deixat el càrrec, quan encara tenien una temporada més de contracte, enmig de la pandèmia per coronavirus.

"Malauradament, com ha passat en tantes coses aquest any, la Covid-19 ha canviat les nostres vides i els nostres projectes. La pandèmia encara hi és, i per nosaltres, tenir cura de les nostres famílies ha pesat molt a l'hora de prendre aquesta decisió."

Segons el diari Marca, el Dalian té avançades les negociacions amb Quique Setién, qui podria substituir Benítez.

Quique Setién
Quique Setién va ser cessat del Barça per portar Koeman

 

La temporada passada, el Dalian es va escapar pels pèls del descens. Benítez va supervisar el desenvolupament de noves instal·lacions per entrenar-se i d'una nova acadèmia:

"Hem intentat aprendre i entendre una nova cultura alhora que transmetíem una visió del futbol més professional, més europea.

Estic convençut que hem deixat una estructura i una metodologia que permetrà que el projecte tingui èxit. Des que vam arribar, el primer equip s'ha rejovenit i hem posat uns nous fonaments per al futur."

 

Anar al contingut