Espanyol

Quique Sánchez Flores: "El vestidor de l'Espanyol és emocionalment molt sensible"

El tècnic admet en una entrevista a Ràdio Marca que els jugadors necessitaven arrencar bé un campionat, a diferència dels dos anys sota la seva gestió

Oriol VidalActualitzat

Rubi ha fet una gran metamorfosi a l'Espanyol, tant de joc com de resultats. Les comparacions amb els dos anys de Quique Sánchez Flores han estat una constant. I per això hi havia interès per saber què diria d'això l'exentrenador periquito. En una entrevista a Ràdio Marca, Quique s'ha inclinat per donar-hi una explicació psicològica:

"L'arrencada és bona, aquests nois necessitaven arrencar bé. En els dos últims anys no ho vam aconseguir. És cert que el primer vam fer una gran temporada i el segon vam trobar a faltar tot el curs quatre punts que ens portessin endavant. A aquest grup li calia arrencar bé, sentir-se bé i optimista, perquè és un grup emocionalment molt sensible."

Mentre l'Espanyol de Rubi vola amb jugadors que Quique va bandejar, com Marc Roca o Mario Hermoso, el tècnic espera alguna trucada important per tornar a les banquetes. De moment, gaudeix de la seva família, a qui no sempre ha pogut dedicar tot el temps que calia. Però segueix pendent de la Lliga i es felicita per la igualtat actual:

"La Lliga ha treballat bé perquè això passi. Amb el repartiment televisiu ha millorat la qualitat mitjana dels equips. Els mitjans o petits tenen jugadors que fa deu anys eren impensables. La competició ha augmentat el nivell. És el tipus de Lliga que tots desitgem."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut