Jocs Olímpics

Queralt Castellet acaba setena en la final de halfpipe de snowboard en els Jocs de Pyeongchang

La rider de Sabadell queda lluny de les medalles i no pot aconseguir medalla olímpica. L'or ha estat per a la jove nord-americana de 17 anys Chloe Kim

RedaccióActualitzat

Setena posició per a la vallesana Queralt Castellet en la final de la modalitat de halfpipe de snowboard femení en els Jocs de Pyeongchang. La sabadellenca ha obtingut la setena millor marca, 67.75, després de tres mànegues en una ronda de classificació dominada per la nord-americana Chloe Kim, actual campiona de la Copa del Món, que ha obtingut la medalla d'or, amb 98,25 punts en la tercera mànega. La rider xinesa Liu Jiayu ha estat segona, amb 89.75, i la també nord-americana Arielle Gold, bronze, amb 85.75.

La de Sabadell tanca en el Phoenix Park de Pyeonchang la seva participació en els Jocs amb la seva millor plaça en uns Jocs Olímpics. Ha estat la seva tercera final en quatre Jocs per a la rider catalana. A Torino 2006 va ser 26a.  A Vancouver 2010 no es va arribar ni a estrenar per culpa d'un cop al cap en la ronda classificatòria. A Sotxi 2014 arribava al dia clau amb la segona millor puntuació, però va acabar onzena.

Dins la decepció, Queralt Castellet extreia una lectura positiva de la seva participació a Pyeongchang 2018:

"No he pogut 'planxar' la ronda final, he caigut en un dels trucs. Estic contenta d'haver estat a la final encara que no m'hagi sortit bé"

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut