Juan Foyth durant un partit amb el Vila-real
Juan Foyth durant un partit amb el Vila-real
Barça

Primera presa de contacte amb l'argentí Juan Foyth

Pas endavant del Barça per al jugador del Vila-real en la recerca d'un lateral dret

Actualitzat

El Barça segueix buscant reforçar la posició dels laterals. A l'esquerra sembla clar que arribarà Marcos Alonso, un fitxatge que es podria fer oficial aquesta mateixa setmana. Però a la dreta encara no hi ha substitut per a Sergiño Dest, amb qui Xavi no compta. El tècnic, fins i tot, el va deixar fora de la convocatòria i va posar de titular Ronald Araujo per a l'estrena de la Lliga contra el Rayo Vallecano.

Després de la renovació de César Azpilicueta amb el Chelsea, el Barça té com a opció prioritària la del jugador del Vila-real Juan Foyth. Els rumors han agafat força quan aquest dimarts al matí, l'agent de l'argentí, Claudio Curti, s'ha reunit amb Mateu Alemany a la ciutat esportiva Joan Gamper. Des del club blaugrana parlen d'una primera pressa de contacte d'un jugador a qui l'àrea esportiva qualifica d'interessant. Com sempre, amb l'escull del fair play financer a l'horitzó.

El principal problema per a la seva incorporació és el preu. El Vila-real va pagar 15 milions d'euros l'estiu passat al Tottenham per quedar-se'l en propietat i el jugador té una clàusula de rescissió de 42 milions d'euros, i contracte fins al 2026.

Diverses fonts apunten que el Vila-rel no té intenció de traspassar-lo i que es mantindran ferms amb la clàusula, sense possibilitat de negociació.

Anar al contingut