Futbol

Pochettino: "Em feia il·lusió jugar la final de Champions contra el Barça"

L'entrenador del Tottenham explica a "El Club de la Mitjanit" que el va sorprendre l'eliminació dels blaugranes a Anfield a la semifinal de Champions. També ha explicat que per a ell seria un somni, algun dia, entrenar el Madrid o la selecció argentina o bé tornar a l'Espanyol.

Actualitzat

Mauricio Pochettino ha passat per "El Club de la Mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, i hi ha parlat extensament de futbol. L'entrenador del Tottenham, finalista de la Champions League, primer de tot ha explicat que té la vista posada en la temporada que ve:

"És obligat que aquest any l'equip es reforci. Hem estalviat molts diners, en pràcticament dos anys sense fitxar, i això ens hauria de permetre reforçar-nos bé."

 

El seu nom va sonar amb molta força com a possible recanvi de Zidane a la banqueta del Reial Madrid, l'estiu del 2018, però Pochettino subratlla que ell, en cap moment, no es va plantejar fer les maletes:

"Vaig donar la meva paraula de renovar amb el Tottenham. Per descomptat que és un somni entrenar un club com el Madrid, anar algun dia a la selecció argentina o bé tornar algun dia a l'Espanyol, però en cap moment no em vaig plantejar res més enllà del Tottenham."

 

Sobre la sonora desfeta del Barça a Anfield a la semifinal de la Champions, l'entrenador del Tottenham admet que li hauria agradat enfrontar-se als blaugranes a la final de la màxima competició europea:

"Coneixent Anfield, on tot és possible, no et pots relaxar. Evidentment que em va sorprendre l'eliminació del Barça, ningú s'esperava el desenllaç. A mi m'hauria agradat jugar contra el Barça a la final de la Champions, i més a Madrid, al Wanda. Em feia il·lusió jugar contra Messi, contra el Barça, per la rivalitat que ens tenim. Una final amb equips de la Premier League perd encant."

 

Sobre noms de jugadors seus al Tottenham que criden l'atenció de molts dels grans equips europeus, com ara Erikssen o bé Harry Kane, Mauricio Pochettino admet que són molt importants per a ell, però que no hi té l'última paraula:

"Al Manchester City i al Liverpool, Pep Guardiola i Jürgen Klopp tenen llibertat per decidir quins jugadors volen i quins no. En canvi, en altres equips com el Tottenham, el Chelsea o bé l'Arsenal no és a les mans dels entrenadors la configuració de la plantilla. El qui decideix, en el nostre cas, és el president."

 

Pel que fa al desenllaç de la temporada passada de l'Espanyol, quan Rubi en va marxar precipitadament, just després de portar l'equip blanc-i-blau a jugar una competició europea després de dotze anys, Pochettino destaca la gran temporada del seu exequip i es mostra esperançat amb el nou projecte que dirigirà David Gallego:

"Estic content que l'Espanyol jugui l'Europa League. Crec que Rubi és un gran entrenador. Ara s'han separat els camins i segur que ell hi té les seves raons. Ara hi ha un nou entrenador i desitjo el millor a l'Espanyol."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut