Piqué refusa la pilota amb el cap durant el partit contra el Getafe (EFE/Rodrigo Jiménez)

Piqué recrimina la falta d'intensitat defensiva dels seus companys a Getafe: "Quina poca sang, joder!"

El defensa del Barça va retreure als seus companys la manca d'intensitat defensiva en el tram final del partit contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez

La falta d'aficionats als estadis de futbol permet escoltar més nítidament tots els sons que s'emeten sobre la gespa durant un partit. Precisament, al Getafe-Barça del passat dissabte al Coliseum Alfonso Pérez i que va acabar amb la primera derrota dels blaugrana a la lliga amb Ronald Koeman a la banqueta, les càmeres del programa "El golazo de Gol" van captar els retrets de Gerard Piqué cap els seus companys per la falta d'intensitat defensiva.

Al minut 71 i amb el Getafe guanyant per 1 a 0, Piqué no va aguantar més i després que Griezmann tallés una jugada ofensiva dels locals per la banda esquerra va cridar l'atenció als seus companys amb una frase contundent: Quina poca sang, joder!". Poc després, i amb el Getafe atacant cada vegada amb més intensitat, el central blaugrana va intentar reactivar els jugadors del Barça amb un eloqüent "Desperteu, hòstia!".

Les dues arengues vehements de Piqué cap els seus companys en el tram final del partit no van servir per evitar la desfeta blaugrana davant un rival més intens i que va jugar al límit i més enllà del reglament durant els 90 minuts.