Barça

Piqué reconeix a TV3 que ha viscut una temporada difícil i confia que amb Tito Vilanova continuïn els èxits del Barça

Gerard Piqué admet a TV3 que aquesta ha estat una temporada difícil, però que no li passa pel cap deixar el club. El defensa confia que amb Tito continuaran els èxits.

Actualitzat
Gerard Piqué ha estat en el punt de mira al llarg de tota la temporada, a dins i a fora del camp. Aquest dijous, el central català ha atès les càmeres i els micròfons de TV3 en una entrevista en exclusiva. Ha parlat de tot una mica, de l'adéu de Guardiola, del futur amb Tito, i del seu últim any, particularment difícil.

Cap problema amb Guardiola

Aquesta temporada, la imatge del central a la banqueta ha estat més habitual que els últims anys. Guardiola fins i tot l'ha deixat, en algunes ocasions, a la graderia. Piqué nega qualsevol conflicte i assegura que, quan ha tocat, ell i Guardiola s'han dit tot el que s'havien de dir.

Futur blaugrana

El seu rendiment ha estat en el punt de mira. Tant, que el seu nom ha sonat en alguna llista de possibles traspassos, però Piqué té clar on jugarà la temporada que ve: al Barça.
 
Confiança total en Tito

El futur de Piqué va lligat al de Tito Vilanova, un tècnic que coneix des que era cadet. El central aposta per un Barça triomfant amb l'empordanès a la banqueta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut