Petr Cech, amb la samarreta dels Guilford Phoenix
Hoquei gel

Petr Cech fitxa pels Guilford Phoenix uns mesos després de penjar els guants

L'exporter txec del Chelsea i l'Arsenal, de 37 anys, ha fitxat pels Guilford Phoenix, un equip de la Junior Ice Hockey Club d'Anglaterra

Actualitzat

Petr Cech, exporter txec del Chelsea i l'Arsenal que va penjar els guants el mes de maig als 37 anys, ha canviat la porteria de futbol per la d'hoquei sobre gel. Els Guilford Phoenix, un equip de la Junior Ice Hockey Club d'Anglaterra, ha anunciat per sorpresa el fitxatge de Cech.

"Estic content de tenir aquesta oportunitat. Espero ajudar aquest equip jove a assolir els seus objectius. Després de 20 anys en el futbol professional, serà una experiència meravellosa jugar a un esport que m'encantava veure i practicar de petit", ha afirmat el txec una vegada que s'ha fet oficial el seu fitxatge.

Encara que aquest moviment no deixa de ser sorprenent, Petr Cech, de 37 anys, sempre ha estat un gran aficionat d'aquest esport i l'agost passat ja va penjar una fotografia entrenant-se amb el Guildford. A més, el 2017, l'exporter de l'Arsenal va participar en un partit d'homenatge a Martin Havlat, exjugador d'hoquei txec.

Anar al contingut