Futbol

Pep Guardiola: "A Manchester estic com a casa, però res és comparable al Barça"

El de Santpedor ha recollit el guardó com a millor entrenador català de la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

És la cinquena vegada que Pep Guardiola guanya el guardó com a millor tècnic català, però aquesta ha estat la primera que ha recollit el trofeu en persona. L'entrenador ha estat un dels grans protagonistes de la desena Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol

El tècnic ha estat nomenat com a millor entrenador per guanyar la Premier League i arribar a les semifinals de la Champions League amb el Manchester City. Precisament, com era d'esperar, Guardiola ha estat preguntat per la recent renovació per dues temporades amb el seu actual equip.

El de Santpedor ha destacat que a Manchester se sent com a casa, tot i que no és Barcelona. 

"Res és comparable al Barça, tot es viu més a flor de pell, les coses bones i les dolentes. No podré estar mai prou agraït pel que el Barça ha fet per mi, però a Manchester em sento més que agraït per com em cuiden. Em sento com a casa, per això hi he estat tants anys."

Pep Guardiola també ha parlat de la seva etapa al Barça i de la possibilitat de tornar a la banqueta del Camp Nou.

"El Pep va marxar i el Barça va seguir guanyant. És una gran equivocació pensar això d'aquestes institucions tan grans. Si pensés que realment soc imprescindible, tornaria, però no és el cas."

"Si algun dia ens hem de retrobar, ens retrobarem. Però de manera natural i sense forçar-ho."

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut